Daglig leder og IT-konsulent søkes for Kreativ Data

Publisert: 9.januar 2021 Kreativ Data

Kreativ Data AS er en solid og fremoverlent lokal aktør innen IT bransjen med 23 års historie. Selskapet er lokalisert på Lena, har høy kompetanse og leverer gode IT løsninger til SMB markedet i vår region.


Klikk på lenkene under for gå til full stillingsannonse:

Daglig leder (Finn.no) →
IT-Konsulent (Finn.no) →


Kreativ Data AS er en solid og fremoverlent lokal aktør innen IT bransjen med 23 års historie. Vi er lokalisert på Lena, har høy kompetanse og leverer gode IT løsninger til SMB markedet i vår region. På kundelisten har vi mange spennende bedrifter. Selskapet har i alle år hatt god inntjening og har en solid økonomi. Vi har derfor et meget solid fundament for å kunne satse offensivt videre.

En viktig del av vår suksess i markedet, er at vi har et bredt tjenestetilbud, se kreativdata.no. Selskapet ønsker å vokse videre. Vi ønsker å møte nye muligheter og utfordringer i markedet med å videreutvikle vår organisasjon både faglig og kapasitetsmessig. Vi er i dag 6 ansatte, og vi håper nettopp du ønsker å bli en del av vårt team. For de rette kandidatene vil et ansettelsesforhold gi spennende framtidsmuligheter.